Prijzen 2023

In onderstaand overzicht staan de verhuur prijzen 2023. De tarieven zijn inclusief gratis Wifi, gas, water en licht, gebruik van het zwembad, de eindschoonmaak (79 euro) en het eerste lakenpakket (t.w.v. 9,95 euro).

Bij aanvang worden de extra lakenpakketten (9,95 per pakket) en de toeristenbelasting (2,30 p.p.p.n.) afgerekend bij de receptie van Vakantiepark De Krim. De afname van lakenpakketten en toeristenbelasting zijn in verband met de hygiene verplicht. In de woning bevindt zich een gratis baby-bed.

Via vakantiepark De Krim kunnen ook extra’s geboekt worden zoals bedden opmaak, handdoek pakketten, keukendoek pakketten, kinderbox etc. De prijzen hiervan staan hieronder vermeld.

Rechtstreeks boeken bij de eigenaar

Via deze website boekt u rechtstreeks bij de eigenaar en dat heeft voordelen:

  • Flexibele data en looptijd. Anders dan via De Krim zijn afwijkende data en looptijden van verblijf mogelijk.
  • Ver vooruit reserveren. Zeker weten dat je terecht kan.
  • Bij een verblijf van 7 dagen of meer betaalt TexelThuis de overtocht met Teso!
  • Last-Minute aanbiedingen of kortingen!
  • Verlenging van het verblijf.
  • Advies en tips met betrekking tot activiteiten, restaurants en evenementen op Texel.

Vraag naar de mogelijkheden in het aanvraagformulier of stuur een mail naar info@texelthuis.nl

In- en uit check tijden

Bij aankomst check je in bij de receptie van vakantiepark De Krim. De receptie bevindt zich op Roggeslootweg 6 in De Cocksdorp (is op het park) en is uw aanspreekpunt gedurende uw vakantie. De receptie verstrekt ook de zwembadkaartjes (inclusief)

Inchecken is vanaf 15:00 op de dag van aankomst en uitchecken is om 10:00 op de dag van vertrek. Mocht er tijdens het verblijf iets niet in orde zijn, neem dan contact op met de receptie (0222 390 112).

Prijzen 2023
Prijzen 2023