Over de Eigenaar

Van de Eigenaar

Sinds 2018 zijn wij, Jolanda en Rene, eigenaar van Roggeslootweg 439. Al meerdere jaren keerden we met grote regelmaat terug naar Texel. Uiteindelijk besloten we dat dit de plek zou moeten zijn voor onze tweede woning. Wij zijn nog dagelijks blij met onze keuze voor deze vakantie woning en zijn trotse eigenaar. De woning ligt heerlijk centraal op het vakantiepark en heeft veel comfort en privacy. Daarnaast biedt het vakantiepark veel faciliteiten zoals een zwembad, speeltuinen, een supermarkt, fietsverhuur etc. Texel is vanuit Nederland en Duitsland altijd dichtbij en zodra je op de boot stapt start de vakantie.

Nog steeds gaan we met ons gezin vaak naar Texel. We genieten altijd van onze bezoeken. Het jaargetijde en het weer maakt ook niet uit. In alle situaties en omstandigheden is het heerlijk vakantie vieren. Ook met vrienden of familie is het heerlijk.

Ons doel is om van onze woning een echt Thuis op Texel te maken. Een fijne plek waar je altijd binnen kan stappen en waar je jezelf direct prettig voelt. Niet alleen de aankleding maar ook door de beschikbare faciliteiten. Zo is de keuken ruim voorzien waardoor je ook echt iets leuks kan maken en eten.

We hebben inmiddels vrijwel alle activiteiten (behalve de parachute sprong) gedaan. We vinden het leuk om de gasten die bij ons reserveren te adviseren wat er te zien is en te doen. Onze persoonlijke highlight: garnalentocht op de TX10 of TX20, zeehondentocht, Museum Kaap SkilKaap Noord (strandpaviljoen) voor het uitzicht, de sfeer en het eten.

We hopen dat jullie dezelfde heerlijke ervaringen hebben op dit Eiland. We lezen graag jullie reacties en Reviews! Mocht er iets niet in orde zijn, neem tijdens je verblijf altijd contact op met de receptie van De Krim. Zij kunnen direct actie nemen. Andere tips, vragen of opmerkingen kunnen altijd gestuurd worden naar info@texelthuis.nl